Wat is een Lichttransmissie?

Laatst kreeg ik de interessante, maar lastige vraag: Wat is een Lichttransmissie? Aj, dat is best lastig uit te leggen. Kortgezegd; een Lichttransmissie zet jou in het licht. Daardoor ben je in staat om MEER van je Zelf te zien. Maar ik snap dat dat nog steeds vraagtekens oproept. Dus ik ga een poging wagen om het uit te leggen…

Stel je voor dat er een beeld voor je staat, in het donker. Je hebt misschien een vermoeden van dat beeld of misschien niet. Je bent het je grotendeels ONBEWUST. Als je er nu een lampje op laat schijnen, wordt een deel van het beeld ZICHTBAAR. Maar de andere kant is donker. En waar het donker is, kun je niet zien. Met andere woorden: daar ben je je nog niet van bewust.
Als je een andere lamp neemt of de lamp een stukje verzet, wordt ineens een ander deel zichtbaar. Je wordt het je BEWUST. Dat is zo’n moment waarop je denkt ‘AHA!’, je komt tot inzicht (het komt IN ZICHT dus).

Stel je nu eens voor dat JIJ dat beeld bent dat in het donker staat

Stel je nu eens voor dat JIJ dat beeld bent dat in het donker staat en waar een paar kleine lampjes op schijnen. Je bent je deels BEWUST van jezelf, deels ONBEWUST. En dat is helemaal prima. Zo nu en dan wordt er weer een nieuw stukje van jezelf zichtbaar, doe je nieuwe ontdekkingen over jezelf en je leven. Over wie je bent, wat je wilt doen met je leven, waar je energie van krijgt, wat je tegenhoudt om te doen wat je echt graag wilt, etc.

Op gegeven moment kom je tot de ontdekking dat er misschien wel meer is dan je kunt zien. Dat je niet alleen je lichaam bent, maar dat er een groter deel van jou is waar je onlosmakelijk mee verbonden bent. Misschien zou er wel iets kunnen zijn dat je je Ziel kunt noemen. Datgene dat je was voordat je werd geboren en wat je bent nadat je lichaam sterft. Die ziel zou je kunnen zien als een bundeling van energie, zoals een zon of een ster, gevuld met licht en onvoorwaardelijke liefde. Omdat het er eerder was dan jij als persoon, zou  je dat je Ware Zelf kunnen noemen. Jij als persoon bent dan een samensmelting tussen die zielsenergie en lichaamscellen (aardse materie).

Je wordt zichtbaar voor jezelf

Door contact te maken met je ziel, het lichtere deel van jou, zet je jezelf steeds meer in het licht. Je wordt zichtbaar voor jezelf. Zowel de kanten die ontzettend mooi zijn, als de kanten die je veroordeelt als niet zo mooi. Die niet zo mooie kanten zoals pijn, verdriet, boosheid, afgunst en machteloosheid wil je liever in het donker houden. Daarom kan je MIND, je denken, er een strijd van maken om ze weg te stoppen en onbewust te houden. Het bijzondere is nu dat als je vanuit het licht van je ziel hier naar kijkt, er GEEN oordeel is. Dat is iets dat je mind moeilijk kan snappen. Maar dat zijn de grootse AHA-momenten, waarbij je weet en voelt in heel je wezen dat het klopt, ook al snap je er misschien niks van. 

Dan kun je nog een stapje verder gaan. Jouw ziel is weer verbonden en afkomstig uit een nog grotere bron. Iets dat allesomvattend is. Sommige mensen noemen dat God, de Goddelijke bron of Al dat is. Het is een gigantische bron van energie, een bron van licht. Datgene waar alles uit voortkomt en wat dus ook in alles aanwezig is. Alleen zijn we ons dat niet BEWUST.

Dan kom ik eindelijk uit op de vraag: wat is een Lichttransmissie? Bij een Lichttransmissie maken we contact met die bron en vragen we licht-energie op ons te schijnen. Het gaat vanuit de bron via je ziel naar je lichaam. Het kan zijn dat je dan een inzicht krijgt over wie je bent of juist dingen over jezelf ziet die je voorheen niet zag. Het kan ook zijn dat je in slaap valt en je onderbewuste aan het werk gaat. Iedere ervaring is goed.

Gelukkig hoef je niet te weten hoe een Lichttransmissie werkt om het te kunnen ervaren

Zoals misschien hierboven duidelijk is geworden: de mind kan het niet snappen. Gelukkig hoef je niet te weten hoe een Lichttransmissie werkt om het te kunnen ervaren. De intentie is voldoende. En dat het op afstand ook werkt, is eigenlijk net zoiets als met een radio. Het afstemmen op de juiste golflengte. Daar helpen wij dan bij.

Zelf een Lichttransmissie ervaren? Kijk bij Lichttransmissie voor nieuwe data.