Van 7 naar 15 chakra’s – van 3D naar 5D

Sinds verschillende jaren is de energie van de aarde aan het verschuiven naar een hogere trilling. De laatste tijd is dit in een stroomversnelling terecht gekomen. De aarde verschuift van de 3de dimensie van dualiteit naar de 5de dimensie van eenheidsbewustzijn. Deze frequentieverschuiving doet uiteraard ook wat met ons, want ook onze persoonlijke trilling wordt verhoogd. Lage en hoge trillingen worden steeds zichtbaarder en voelbaarder en lopen door elkaar heen. De onrust die hierdoor is ontstaan, is nu duidelijk te zien in de wereld.

Het kan voelen of je de verbinding met jezelf een beetje kwijtgeraakt bent

Door alles wat zich op dit moment afspeelt in de wereld, is het een grote uitdaging om in je eigen kracht te komen of te blijven. Nu de aarde naar de 5de dimensie verschuift, verandert het karakter van de levenslessen. Niet langer zal dualiteit centraal staan, maar harmonie. Dit betekent dat we oude patronen, oude denkwijzen, oude gewoontes en oude pijnen die niet meer passen mogen loslaten. We zijn ons vaak niet bewust welke oude dingen we vasthouden. Door de frequentieverhoging komen die nu als het ware aan het licht. Ze worden zichtbaar of voelbaar. Het is als schoenen die te klein zijn doordat je voeten groter zijn geworden. Het zit niet meer lekker.
Dit ervaren we als ongemak, zowel lichamelijk, emotioneel, psychisch als spiritueel. Je voelt je misschien angstig, moe of futloos of je weet niet meer goed wat je wilt of wie je bent. Het kan voelen alsof de je de verbinding met jezelf een beetje kwijt bent geraakt.

Een hogere trilling van liefde, acceptatie en harmonie nodigt je uit je bewustzijn te verhogen, zodat je beter kan voelen wie je werkelijk bent. Met een hoge trilling kan je veel makkelijker contact maken met je hart. Vanuit die verbinding is het weer makkelijker om alles van jou toe te kunnen laten en er te laten zijn. Ook oude pijnen, schaduwkanten en ook de reden waarom je vasthoudt aan oude patronen. Want als je met je liefdevolle aandacht naar binnen keert, verzachten de dingen vanzelf. Vanuit je hart kan je voelen wat écht belangrijk voor je is en kan je jouw kwaliteiten en unieke talenten herkennen en tot uitdrukking brengen. Dat geeft je vreugde en innerlijke kracht en dat willen we volgens mij allemaal.  

Van 7 naar 15 hoofdchakra’s

Ons chakrasysteem is hierin belangrijk, want dit systeem regelt onze energiehuishouding. Omdat wij als mens uitgedaagd worden om onze trilling te verhogen naar de 5de dimensie, vraagt ons chakrasysteem ook om in trilling verhoogd te worden. Het breidt zich uit van 7 naar 15 hoofdchakra’s. De 8 nieuwe chakra’s zijn helemaal afgestemd op de Nieuwe Aarde. Ze helpen je bijvoorbeeld om weer contact te maken met de natuurwijsheid en om je beter af te stemmen op jouw zielswensen en jouw spirituele helpers. De 7 oude chakra’s krijgen een  krachtigere functie, afgestemd op de hogere trilling van de 5e dimensie. Hieronder staat een overzicht van de 15 chakra’s en hun functie. De chakra’s met een * zijn de nieuwe chakra’s.

15. Zielester chakra* Hoogste licht
14. Hoger kruin chakra* Transformatie
13. Kruin chakra Zielenliefde
12. Spinula chakra* Transparantie
11. Derde oog chakra Intuïtie
10. Doorstroom chakra* Afstemmen
9. Keel chakra Expressie
8. Hoger hart chakra* Compassie
7. Hart chakra Onvoorwaardelijke liefde
6. Middenrif chakra* Overgave
5. Zonnevlecht Authenticiteit
4. Sacraal chakra Verbinding
3. Basischakra Vertrouwen
2. Voetchakra’s* Manifesteren
1. Aardester chakra* Oerkracht

5D chakra-activatie

De chakra-activatie die ik geef is een ondersteuning om je bewust te worden van je eigen chakrasysteem. Daarbij worden alle 15 chakra’s geactiveerd en geheeld. Je ontvangt hierbij een mp3-opname en affirmaties die je helpen deze activatie verder te integreren. 

Nadat je deze bijeenkomst hebt bijgewoond is het makkelijker om je af te stemmen op de hogere frequenties en je eigen kern te voelen. Je kan daardoor alles intenser en bewuster gaan ervaren en dichter bij jezelf blijven. Het wordt voor jou vanzelfsprekender om te leven vanuit je hart.
Sommige mensen vinden het prettig om aanvullend op de chakra-activatie persoonlijke ondersteuning te krijgen. Dit biedt ik aan in de vorm van online sessies en wandelsessies.

5D chakra-activatie bij de steencirkel

Deze zomer geef ik 3 maal de chakra-activatie. Dit vindt buiten plaats in de prachtige steencirkel bij De Schaapshoeve in Langenboom. 

Dinsdag 11 augustus van 10.00 tot 12.00 uur
Donderdag 20 augustus van 19.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 22 augustus van 10.00 tot 12.00 uur

Het aantal deelnemers: 2 tot 9 personen
Bijdrage: nu tijdelijk 44 euro p.p. incl btw 

Voel jij een JA en wil je jezelf aanmelden of wil je meer informatie? Mail me dan via: info@hartvanlicht.nl

Hartelijke groet Astrid

Lees meer over de 5D chakra-activatie