Lichtmeditatie

 

Het afgelopen jaar hebben we maandelijks een Lichtmeditatie/Lichttransmissie op afstand gegeven. 
We voelen dat het tijd is om een stap verder te gaan. Al heel lang hebben we de wens om naar buiten te gaan, letterlijk het bos in.

Onlangs deden we samen een helende natuurceremonie, met meditatie, zang, instrumenten en klanken. Het werd een bijzondere ervaring, een heling voor de aarde en voor onszelf. Dit willen we vaker! En dan ook graag met meerdere mensen!

De komende tijd gaan we bekijken hoe, waar en wanneer we dit vorm kunnen geven. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de inspiratiemail

 

Lichtmeditaties bestellen

Je kunt de lichtmeditaties van september en oktober bestellen met maar liefst 50% korting!
Ze zijn nu geen 11 euro, maar 5,50 euro per stuk. 
Beide zijn ingesproken door Tanja en zonder achtergrondmuziek.

Verbinden met je hartkristal (oktober)

Ieder van ons heeft in het hart een hartkristal. Een plek waar je verbonden bent met het grote Al Wat Is, de universele liefde.

Tijdens deze meditatie word je geleid naar jouw hartkristal en laat je het opvullen met de liefdevolle energie van het Christusbewustzijn ofwel eenheidsbewustzijn. Vanuit jouw hartkristal vullen ook jouw hart en lichaam met deze onvoorwaardelijke liefde.

Beleef de schittering van wie jij bent

In lijn met je Goddelijke Zelf (september)
 

Je lichaam en wie je bent op aarde is een deel van een groter Zelf. We noemen dat je Oorspronkelijke Essentie of Goddelijke Zelf.

In deze meditatie nemen we je mee naar een denkbeeldige koepel van licht. Een gouden licht vult deze koepel en zuivert jouw lichaam tot in het DNA en ruimt alles op wat je nu niet meer dient. Je wordt in lijn gebracht met het hart van de aarde, de bron van Al Wat Is en je oorspronkelijke essentie.

Open de poort naar jouw Goddelijke Zelf

Klik hier om de lichtmeditaties te bestellen

Ervaringen

“Wat een bijzondere ervaring heb ik gisteravond mogen opdoen! Ik voelde mijn zielskracht en de onsterfelijkheid ervan. Onvermoed grote sterke krachten waarvan ik min of meer schrok, maar die me heel sterk maakten! Dank jullie wel.”

“Ik voel iedere keer een grote dankbaarheid.”

“De groepslichttransmissies zijn heel ontspannend. Er gebeurt van alles. Ik voel niet precies wat er allemaal gebeurt. Maar na een paar dagen ontvang je een boodschap van de lichttransmissie en dan herken ik het. Ja, dat is dan precies wat ik had gevoeld!”

“Iedere maand doe ik mee met de lichttransmissie en ik merk hier veel positieve kracht uit te halen. Ik voel me ‘lichter’, positiever en sterker in mijn kracht. Ik heb de laatste tijd weer veel meer energie. Ik vind de uitleg van Astrid en Tanja die je daags daarna krijgt, ook erg mooi en verhelderend. Ze staan voor alles open. Prachtig hoe ze hier mee bezig zijn!”

“Er zit altijd een meditatie bij de lichttransmissies. Daarna blijf ik altijd met mijn ogen dicht zitten en stel me open voor wat er zich aandient. Het is als afstemmen op een radio. De energie en de trillingsgolven zijn er gewoon altijd al en bij een lichttransmissie is iedereen op dat moment afgestemd op dezelfde frequentie en ben je als groep op afstand met elkaar verbonden.” 

Meer lezen? Ga naar Wat is een Lichttransmissie?