Lichttransmissie

Lichttransmissie op afstand

Tijdens deze groepsmeditatie,- healing en -bewustwording zetten wij jou in een krachtig veld van licht. 
Op dinsdag 6 oktober vindt de volgende lichttransmissie plaats.

  • Met behulp van de audio meditatie helpen we jou om af te stemmen op de pure, hoge energiefrequentie van de bron van Al Wat Is.
  • Iedere Lichttransmissie staat een ander thema centraal. 
  • Je ontvangt lichtcodes en upgrades voor je lichaam en bewustzijn.
  • Oude gedachten en emoties worden opgeschoond.
  • Je ontvangt precies die hoeveelheid licht op dit moment bij jou past.
  • Deze lichttransmissie en meditatie kun je ook later en vaker beluisteren. 

Je energielichaam krijgt een update, wordt hersteld en uitgebalanceerd

Dinsdag 6 oktober, van 21.00 tot 21.30
Thuis, op een plek waar jij je fijn voelt
Bijdrage: 11 euro incl. btw

*Aanmelden kan door je hier in te schrijven. Je ontvangt dan een mail met daarin de betaalgegevens. Je inschrijving is definitief als je betaling binnen is.
*Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor de Lichttransmissie. Kun je niet op de aangegeven tijd? Dan kun je later de audio beluisteren. De energie van de Lichttransmissie stroomt dan alsnog.
*Bij aanmelding kom je op de mailinglijst van deze Lichttransmissie. Je ontvangt vooraf de meditatie en naderhand krijg je bericht over onze ervaring en de boodschap die we doorkregen. Je ontvangt ook uitnodigingen voor toekomstige Lichttransmissies. Hier kun je je uiteraard voor afmelden.

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan:

  • Zorg dat je tussen 21.00 tot 21.30 niks hoeft te doen en niet gestoord kunt worden.
    Het is fijn als je vooraf en naderhand ook wat tijd hebt. Dan kun je je beter ontspannen en het laten integreren.
  • Het kan zijn dat je tijdens of na de Lichttransmissie moeheid of een gevoel van lichtheid ervaart of dat er emoties opkomen. Dat heeft te maken met het loslaten van lagere trilling. Je hoeft hier niks mee te doen. Zorg voor rust en drink voldoende water, zodat je systeem zichzelf kan opschonen.

Ervaringen

“Wat een bijzondere ervaring heb ik gisteravond mogen opdoen! Ik voelde mijn zielskracht en de onsterfelijkheid ervan. Onvermoed grote sterke krachten waarvan ik min of meer schrok, maar die me heel sterk maakten! Dank jullie wel.”

“Ik voel iedere keer een grote dankbaarheid.”

“De groepslichttransmissies zijn heel ontspannend. Er gebeurt van alles. Ik voel niet precies wat er allemaal gebeurt. Maar na een paar dagen ontvang je een boodschap van de lichttransmissie en dan herken ik het. Ja, dat is dan precies wat ik had gevoeld!”

“Iedere maand doe ik mee met de lichttransmissie en ik merk hier veel positieve kracht uit te halen. Ik voel me ‘lichter’, positiever en sterker in mijn kracht. Ik heb de laatste tijd weer veel meer energie. Ik vind de uitleg van Astrid en Tanja die je daags daarna krijgt, ook erg mooi en verhelderend. Ze staan voor alles open. Prachtig hoe ze hier mee bezig zijn!”

“Er zit altijd een meditatie bij de lichttransmissies. Daarna blijf ik altijd met mijn ogen dicht zitten en stel me open voor wat er zich aandient. Het is als afstemmen op een radio. De energie en de trillingsgolven zijn er gewoon altijd al en bij een lichttransmissie is iedereen op dat moment afgestemd op dezelfde frequentie en ben je als groep op afstand met elkaar verbonden.” 

Meer lezen? Ga naar Wat is een Lichttransmissie?