Cookie- en privacyverklaring

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Bijgewerkt op:  18 april 2020

 

Privacybeleid Hart van Licht

Hart van Licht, gevestigd Framboosstraat 38 te Venlo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals vermeld in deze privacyverklaring.
Hart van Licht verkoopt het boek Alle wijsheid op een stokje via Vrije Boeken. Zij hebben een eigen privacybeleid. Op de bestelpagina is dit te lezen bij Leveringsvoorwaarden.

Contactgegevens:

Hart van Licht Framboosstraat 38 5925 HH Venlo

E-mail: info @hartvanlicht .nl (zonder spaties)
Website: www.hartvanlicht.nl

Hart van Licht is een VOF van Tanja Claassen en Astrid Janssen. Hart van Licht is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75149923 Daarnaast gebruiken wij de handelsnaam Alle wijsheid op een stokje. Alle voorwaarden en protocollen van Hart van Licht gelden ook voor Alle wijsheid op een stokje.

Wij hechten er groot belang aan dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt via een beveiligde verbinding. (zie ook het slotje bij de url) Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Hart van Licht verwerkt je persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • overige door u aan ons toevertrouwde informatie via een bericht dat u aan ons verzend

Doeleinden

Hart van Licht verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • om met jou te kunnen e-mailen of bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • om de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze website en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op de website.
  • om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.
  • het afhandelen van uw betaling.
  • om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  • om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.

Bewaren

Wij bewaren de gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Verstrekking aan derden

Jouw gegevens worden niet doorgeven aan derde partijen, tenzij wij daar wettelijk toe verplicht zijn.

Cookies

Wij koppelen geen cookies aan uw persoonsgegevens.

Hart van Licht gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld de voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers persoonsgegevens doorgeven via onze website.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hart van Licht. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering van jouw persoonsgegevens sturen naar info@hartvanlicht.nl

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.

Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inwerkingtreding

Deze privacyverklaring is in werking getreden op 18 april 2020